Partners

Energiezuiniger

“Het kabinet wil huizenbezitters juist stimuleren om hun woning energiezuiniger te maken. Bij de behandeling van het Belastingplan in de Tweede Kamer gaat de VVD daarom voorstellen zonnepanelen voortaan niet meer mee te tellen bij de WOZ-waarde.
D66 heeft al laten weten dit te steunen. En waarschijnlijk kan het plan rekenen op een meerderheid in de Tweede Kamer.”

Innolane heeft het vertrouwen van de meest gerenommeerde A partners

Meyer Burger is een Zwitsers, beursgenoteerd technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve systemen en processen op basis van halfgeleidertechnologieën. Het bedrijf focust zich op de zonne-energiesector. In de afgelopen 10 jaar is Meyer Buyer uitgegroeid tot een internationaal A-merk en heeft het een uitstekende naam opgebouwd met de fabricage van high end producten en de ontwikkeling van innovatieve technologieën.  Voor de fabriek in Veendam levert Meyer Burger de productielijnen die gebruikmaken van de revolutionaire, innovatieve HJT- en SWCT-technologie.

Ga naar de website

Als ingenieursbureau vertolkt Royal HaskoningDHV al meer dan 125 jaar een toonaangevende rol in advies en projectmanagement. Het bedrijf is koploper in innovatieve, duurzame ontwikkeling. Wereldwijd ontwikkelt het bureau – samen met partners, kennisinstellingen en klanten – toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Ga naar de website

Modernste productiefaciliteit

Nederland vertolkt wereldwijd een belangrijke positie in de kennis over zonne-energie. Het is de hoogste tijd om deze kennis om te zetten in daadkracht. Met de bouw en exploitatie van de modernste productiefaciliteit voor innovatieve zonnepanelen ter wereld voegt Innolane de daad bij het woord. Als initiatiefnemer van dit ambitieuze project hebben we bewust gekozen voor de provincie Groningen. Veendam is de vestigingsplaats voor deze innovatieve fabriek.
Lees meer